Word vriend of sponsor!

Op zaterdag 26 mei 2018 organiseert de Summernightrun haar 3e editie, in en om het Tom Dumouolin Bikepark te Sittard – Geleen. Een uniek hardloop evenement voor jong en oud met 3 verschillende afstanden. Circa 1 km,  2 km en 4,5 km met maar liefst 10 opblaasbare stormbanen!

De Summernightrun is een middag en avond vol spanning, uitdaging en plezier voor de deelnemers.  Als sponsor is dit evenement de perfecte gelegenheid voor een middag en avond van netwerken en ontspanning. Oftewel: een mooie gelegenheid om uw relaties en/of medewerkers te onderhouden tijdens een dynamisch event. Daarnaast bieden wij een prachtig pakket aan exposure aan voor uw bedrijf, zowel online als offline! Tijdens het event – waar meer dan 2.000 bezoekers worden verwacht – zal uw bedrijfsnaam en logo duidelijk zichtbaar zijn. Een bedrijfsdeelname behoort ook tot de mogelijkheden. Op deze manier kan een bedrijf betalen voor de deelname van haar werknemers en op deze manier de Summernightrun steunen!

Het goede doel: Alzheimer Nederland

Alzheimer Nederland geeft al 30 jaar
hulp en informatie aan mensen met dementie en hun directe omgeving. Door belangenbehartiging en financiering van wetenschappelijk onderzoek werkt de stichting aan een betere toekomst, uiteindelijk zonder dementie.

Sinds 1984 vraagt Alzheimer Nederland landelijk aandacht voor de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie. Hiervoor werkt Alzheimer Nederland nauw samen met regionale en landelijke zorginstellingen. Alzheimer Nederland is afhankelijk van de inzet van vrijwilligers, de bijdragen van donateurs en de opbrengst van de Collecteweek. Wij kunnen hier samen met u als sponsor een mooie bijdrage aan leveren.

JCI Swentibold

JCI Swentibold, oftewel Juniorkamer Swentibold, bestaat uit een groep jonge, enthousiaste en ondernemende mensen, tussen de 24 en 40 jaar jong. Zij organiseren van alles. Van evenementen en bedrijfsbezoeken tot het steunen van goede doelen…

Zo is de Summernightrun één van de initiatieven waar deze kamer aan meewerkt. Samen met de partners in de organisatie willen wij een mooi event voor u als sponsor op de kaart zetten waarbij wij tevens een warm hart toedragen aan iedereen die op welke wijze dan ook te maken heeft met dementie. Dit door de opbrengsten te schenken aan het goede doel: Alzheimer Nederland.

Graag nemen we contact met u op om te kijken of u interesse heeft om dit mooie evenement te sponsoren.

Met vriendelijke groeten,
Namens JCI Swentibold,

Martijn Hulshof

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toelichting inhoud sponsorpakket:

 • All-in tickets: tijdens het programma (17:00 – 20:30 uur) is consumptie van drankjes en hapjes binnen het event onbeperkt inbegrepen.
 • Naamsvermelding op website: uw bedrijfsnaam wordt vermeld op summernightrun.com
 • Gratis bedrijfsdeelname tickets: De kans om uw medewerkers deel te laten nemen aan dit geweldige event.
 • Logo vermelding op flyers en poster: Indien u besluit sponsor te worden wordt vanaf pakket stersponsor uw logo ook op de promotie gedrukt
 • Logo op Limited Edition T-shirts: vanaf het supersponsor pakket heeft u de optie om uw logo op het shirt te laten drukken!*
 • Vermelding bedrijfslogo sponsorbord: uw bedrijfslogo wordt op een full-colour sponsorbord vertoond op diverse plekken bij het evenement.
 • Banners voor hekken start / finish: u kunt ons banners aanleveren die geplaatst worden aan de hekken in het start / finish bereik.
 • Full-page advertentie website: u mag een paginagrote advertentie vertonen op de website summernightrun.com.
 • Naamsverbinding aan evenement: u mag uw bedrijfsnaam verbinden aan het evenement à “Uw bedrijf” Summernightrun 2017. Dit is exclusief!
 • Naamsverbinding aan run: u kunt uw bedrijfsnaam verbinden aan een run. Er zijn diverse afstanden en leeftijdscategorieën. Het principe geldt: wie het eerst komt…
 • Naamsverbinding aan evenement: De hoofdsponsor heeft de mogelijkheid zijn of haar bedrijfsnaam aan het evenement te koppelen

* Deze optie is enkel beschikbaar indien u tijdig aangeeft sponsor te willen zijn vanwege de productietijd van de shirts.

Zodra u heeft besloten welk sponsorpakket u wilt afnemen, ontvangt u na betaling het pakket met daarin de consumptiebonnen of polsbandjes.

Wij ontvangen uw bedrijfslogo graag in .eps formaat t.b.v. uw promotie. Let op: hoofdsponsor is slechts voor één bedrijf beschikbaar!
Wenst u op een andere manier te sponsoren, door bijvoorbeeld materialen/diensten te leveren of door de SNR te promoten binnen uw bedrijf en de deelnamekosten te betalen voor uw personeel? Wij bespreken graag met u alle mogelijkheden.